INVITATIE

Dragi mamici si profesionisti
interesati de o nastere sanatoasa si de alaptarea reusita a bebelusului
Asociatia Totul pentru Tine si Copilul Tau”
va invita sa participati la cea de a doua editie a
Conferintei
ZILELE SANATATII CUPLULUI-ZILELE ALAPTARII
“Un Nou Concept de Ingrijire”

care va avea loc in data de 26 Octombrie 2012 orele 9:30 - 15:30
la Biblioteca Academiei Romane, amfiteatrul I. E. Radulescu, Calea Victoriei nr. 125

Dezbaterea isi propune sa gaseasca solutii pentru problemele cu care se confrunta proaspetele si viitoarele mamici, evenimentul adresandu-se nevoilor de sprijin si informare corecta asupra caii de nastere si rezolvarii problemelor alaptarii. 

Asociatia “Totul pentru Tine si Copilul Tau” in colaborare cu alti specialisti au pus bazele unui  ”Nou Concept de Ingrijire”  care sa vina in sprijinul proaspetilor parinti, furnizandu-le pe langa informatiile medicale si informatii juridice, precum si concepte legate de traditiile si spiritualitatea romaneasca.

Invitatul special al evenimentului Prof. dr. Gheorghe Peltecu va vorbi despre “Tendintele de alegere sau  recomandare a metodelor de nastere, factorii care le influenteaza, precum si  posibila evolutie viitoare a acestor tendinte, analizand  multipli factori care pot influenta decizia de nastere (medicali, culturali, manageriali)”. Veti afla cum sa acordati “Prim-Ajutor copilului” si sa recunoasteti “Infectiile bacteriene” dusmanii alaptarii, care sunt Strategiile privind managementul sustinerii alaptarii pentru prematuri”, de ce “Alaptarea reprezinta primul pas în preventia bolilor cardiovasculare”, amanunte despre “Neurobiologia creierului matern” si “Evolutia psihologica a copilului”, despre “Mositul intre traditie si modernitate” si randuielile specifice pentru „Initierea crestina a nou-nascutului”, care sunt beneficiile aduse de  “Homeopatie în sarcina, nastere si alaptare” si  cele mai noi  “Aspecte juridice şi aplicaţii practice in  sarcina si alaptare”.

 De asemenea invitatii vor putea participa in final la:  Workshopul “ALAPTAREA-UN PRIVILEGIU, NU O OBLIGATIE sustinut de Georgeta Musat, moasa, specialist atestat international in alaptare.

Intrarea este libera iar invitatiile vor fi onorate in limita locurilor disponible. Cei interesati sunt rugati sa se inscrie la tel:  0720 663 059 / attctconferinte@gmail.com

Detalii despre conferinta: http:/www.attct.ro/consultanta-lactatie/invitatie-conferinta.html

Asociatia TOTUL PENTRU TINE SI COPILUL TAU (ATTCT) creata in anul 2004 in scopul pregatirii nasterii si sustinerii alaptarii, recunoscuta de Asociatia Internationala si Alianta Europeana a Consultantilor de Lactatie, a desfasurat in acesti ani proiecte de educatie adresate profesionistilor si cuplurilor de viitori parinti. Misiunea ATTCT consta in educarea, asistarea si sustinerea cuplurilor, femeilor insarcinate, lauzelor si nou-nascutilor prin profesionalism si totala dedicare a membrilor asociatiei. 

conferinta zilele sanatatii cuplului